Svensk tillverkade badtunnor från Modulpool AB Rättvik

Framtidens badtunnor är permanent installerade i mark eller terrass, en varaktig och värdehöjande installation som varar lika länge som din fastighet! Vedpool är badtunnan som dina barnbarn får ärva. En vedpool nedsänkt i din terrass eller omgärdad av en vacker stensättning i din trädgård, ger dig inte bara ett svalkande bad sommartid ett ångande hett Termalbad vintertid, utan höjer värdet på din fastighet vid en framtida försäljning.

Badtunnor från Vedpool

Badtunna inbyggd i terrass

Kund

Hej. När vi köpte Modulpoolen av er tror jag att vi gjorde den bästa och mest uppskattade investeringen i vår fastighet. Jag fick den färdig i början på november och vi badade några gånger fram till jul, men under jul, nyår och trettonhelgen har den varit uppvärmd mellan 38 och 42 grader hela tiden och vi har badat morgon, middag och kväll. Isoleringen i poolen är fantastiskt bra, värmen sjunker inte mer än 2 grader på 12 timmar när det är 15 grader kallt i luften. När vi nu har vattnet i så länge, lägger vi i en klortablett á 10 gram om dagen och vattnet håller sig rent o fräscht under lång tid. Med vänliga hälsningar och än en gång tack Urban o Liselott från Skokloster.

Badtunna

Kund

Kund:
Denna underbara lilla SPA-anläggning i mini format, är det bästa vi har på tomten. En investering för livet, kan man enkelt uttrycka sig! Att bada under bar himmel mitt i natten är alldeles sanslöst skönt. Funktionellt så kan vi bara ge högsta betyg på kvalitet i erat koncept. Vedpannorna är sanslöst effektiva och bra, verkligen imponerad, eftersom jag eldat med ved tidigare. Den infällda lampan i poolen blev pricken över i, lyser verkligen behagligt ! Nu väntar vi på en skön badvinter! Hälsningar Carina o Kjell-Erik i Värmland.

Vedpool

Kund

Hej! Jag har nu investerat i en Vedpool och det var nog det bästa vi gjort. Det tar ca: 2,5 till 3 timmar att värma upp vattnet till 39 grader vilket jag gör med spånbriketter som jag köper på Öb, vilket är en fenomenalt kort tid. Min närmsta granne har har ett kar i trä och han får börja elda på morgonen för att få upp temperaturen till sent på kvällen och jag kan bara intyga att Vedpools kamin är verkligen autstanding. Det rostfria arbetet är perfekt utfört och jag kan bara lovorda företaget och Jonny Andersson för den goda servicen vi fått, de problem vi fick vid installationen åtgärdade han omedelbart så jag kan verkligen rekommendera denna firma om ni går i badtunnetankar. Gunilla o Claés-Göran i Skåne.

Vedpool

Kund

Vilken jäkla bra tunna vi köpte, snabbt eldad, snygg, men framför allt ren och lättstädad. Tack! / Ulf Falköping.

Modeller kaminer och tillverkning är skyddade i 27 länder under nr: 81034, samt 001116149-0001 och 001116149-0002 och även nr: 001254015-001.

ModulPools konstruktion är skyddat i 27 länder. All documents and material (inkluding without limitation, all technical specifikations) that has been and will be handed over toyou or your company from us are works in which intellectual property rights of ModulPool Sweden AB org nr: 556739-1205 exist. You are not allowed to use the same for any other purpose then what ModulPool Sweden AB org nr: 556739-1205 in writing allows you to. ModulPool Sweden AB org nr: 556739-1205 will act to defend all infringements of its rights.